ATENTIE! Protejați rețeaua de canalizare!

Atenție! Protejați rețeaua de canalizare!

În contextul pandemiei de coronavirus, SC URBAN SA atrage atenția utilizatorilor serviciului de canalizare să nu arunce echipamentele de protecție (mănuși, măști, etc), după utilizarea acestora, în vasul de toaletă sau în căminele de racord și de vizitare.

Deșeurile menajere și alte tipuri de deșeuri nu se aruncă în vasul de toaletă întrucât acestea înfundă rețelele interioare de canalizare, deteriorează utilajele din stațiile de pompare sau din stațiile de epurare și afectează buna funcționare a serviciului. Utilizarea necorespunzătoare a canalizării ne afectează pe toți. Durata de viață a instalațiilor scade, costurile de întreținere și de operare cresc, la fel și inconfortul creat de refularea apei uzate și de inundarea imobilelor, fiind în final suportate de toți membrii comunității.

Respectând regulile de utilizare a sistemului de canalizare demostrați grijă față de siguranța locuinței și a comunității din care faceți parte!

Asigurăm cetățenii ca SC URBAN SA Slobozia a inteprins toate măsurile necesare ca activitatea de furnizare a apei potabile și de canalizare să nu aibă de suferit din cauza acestei situații excepționale.

Pentru a transmite eventualele situații de disfuncționalități ale sistemului de alimentare cu apă sau canalizare, clienții sunt rugați să sune la Dispecerat (program permanent) telefon: 0243/214532 sau 0733698451 

           Director 

          Ing. Cilibeanu Valentin