Noua strategie de tarifare aferentă planului de afaceri pentru investițiile în infrastuctura de apă și apă uzată dezvoltate de operatorul regional SC. URBAN S.A. Slobozia

INFORMARE

      SC URBAN SA Slobozia, în calitate de operator regional de apă și apă uzată al județului Ialomița, în localitațile Slobozia, Ciulnița, Mărculești, Cosâmbești, Scânteia, Grivița, Adâncata, Maia, Radulești, Ciocârlia, Sărățeni, Albești, Ciochina, Perieți, Miloșești, Ograda anunță următoarele:

       Începând cu data de 01.02.2023, în urma obligației TUTUROR OPERATORILOR de apă și apă uzată conform ordinului ANRSC 230 / 2022 intră în vigoare și se aplică noul plan tarifar, corelat cu noul plan de redevență. Astfel, noile tarife aplicate în întreaga arie de operare mai sus mentionată sunt 5,58 lei / m³ + tva pentru Serviciul de apă și respectiv tariful de 4,76 lei / m³ + tva pentru Serviciul de canalizare și epurare apă uzată. În același timp, strategia tarifară impusă prin avizul conform, conține și ajustări în termeni reali (procente) a tarifelor în perioada 2023 – 2027.

Atașăm avizul conform nr. 968958 / 06.01.2023, așa cum este el emis de către presedintele Autoritatii Naționale pentru Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (A.N.R.S.C)